FAQ

Usein kysyttyä posetreeneistä:

 

Missä treenit pidetään?

AM PoseFlown treenit pidetään Porvoossa Bodytonic -salilla, jossa on peilisali. Osoite on Veckjärventie 1, Porvoo. Sali on toisessa kerroksessa ja sisäänkäynti on parkkipaikalle ajoa vastapäätä. Salin ovet ovat auki portreeneihin tulijoille.

Ryhmille ja tiimeille tunteja ja seminaari & posetreenipäiviä on myös muilla paikkakunnilla. 

 

En ole ikinä treenannut poseja, voinko osallistua?

Voit! Tunnista saat hyvän pohjan, josta lähteä opettelemaan poseeraamista omatoimisesti. Pääset näin hyvään alkuun etkä tee turhaa työtä keskittymällä vääriin tai epäolennaisiin asioihin.

 

Mitä tunnit maksavat?

ONLINE -tunti maksaa 60e / kpl. 

Yksrityistunti maksaa 70e ja Porvoossa siihen sisältyy myös pääsy salin puolelle treenaamaan punttia. Tunti kahdelle tai kolmelle maksaa 50e / hlö ja tämäkin hinta sisältää Porvoossa pääsyn salin puolelle treenaamaan punttia.

Ryhmätreenien perushinta on 50e / osallistuja. Useampaan ryhmään osallistuva saa -20% alennusta yhteishinnasta. 

Kaikki hinnat sis. alv.

 

Voisiko posetreenit järjestää minun kotipaikkakunnallani?

Kyllä. Jos saat koottua lähiseudun harrastajista yli 10 henkilön porukan niin voimme alkaa suunnitella teille pose- ja seminaaripäivää! 
Laita viestiä niin kerron lisää!
amposeflow@gmail.com

Haluan parantaa suoritustani, mutten tiedä mitä tehdä?

Erittäin hyvä lähtökohta tulla posetunnille! Käydään yhdessä osaamistasi läpi ja sen annan suositukseni mihin ja miten harjoittelua kannattaa jatkaa. Sen jälkeen voi rauhassa harjoitella muutaman viikon tai jopa kuukausi tilanteesta riippuen, minkä jälkeen kannattaa tulla uudestaan päivittämään tilanne.

 

Tähtään kv-kilpailuhin, onko joitain erityistä mitä minun pitää huomioida?

Periaatteessa kaikki kilpailut rullataan samoilla säännöillä. Mutta toki käytännöissä on eroja jo ihan kulttuuriin ja toimintatyyliin liittyen. Moni ero on enemmän psyykkisen puolen juttu ja niihin on hyvä valmistautua. Mieti etukäteen mikä sinua askarruttaa ja kysy tunnilla. Usein neuvon myös ihan pyytämättäkin :)